L'Obert Juvenil Tous que organitza el Club Tennis Manresa començarà aquest dissabte la seva 24a edició, una xifra que permet consolidar-lo com un dels tornejos de tennis més arrelats en el panorama català. Les raquetes més destacades de la competició seran enguany dos tennistes formats a les pistes del club manresà, Mireia Polo i Pol Vaquero

El torneig, adreçat a joves tennistes de diferents categories, donarà el tret de sortida dissabte i ja no s'aturarà fins al 15 de juny, i es disputarà els caps de setmana i els dies festius compresos entre les dues dates. Fonts de l'organització del club manresà afirmen que s'han tornat a complir les expectatives i enguany les pistes manresanes acolliran més de 300 tennistes d'arreu de Catalunya. "Com cada any tindrem representació de totes les províncies catalanes així com de participants d'Andorra. A la gent li agrada venir al nostre torneig i aquest és un dels millors símptomes del nostre obert", va comentar el president, Maurici Algué.

Englobats en dotze quadres de competició, els tennistes es dividiran en les categories benjamí, aleví, cadet, juvenil i júnior. L'última serà la que segurament concentrarà més expectació tenint en compte el nivell dels jugadors.