El nord-americà Justin Gatlin es va imposar ahir en la prova de 100 metres de la segona jornada de la Lliga del Diamant, que es va disputar a la localitat xinesa de Xangai. Gatlin va aconseguir un temps de 9.92 segons, el que significa la millor marca mundial en el que va de temporada. El podi el van completar el jamaicà Nesta Carter, amb 10.12 segons, i el també nord-americà Mike Rodgers, amb 10.18. L'atleta local Bingtian Su, es va quedar a dos centèsimes del podi.

El ciclista holandès Holantes Pieter Weening (Orica) es va adjudicar la novena etapa del Giro d'Itàlia, entre Lugo i Sestola, de 174 km. L'australià Cadel Evans (BMC) va conservar el liderat, en una jornada que va deixar les coses tal com estaven, tot i que l'italià Domenico Pozzovivo va guanyar mig minut a Evans. Weening es va imposar al seu company d'aventures en la part final de l'etapa, l'italià Davide Malacarne (Europcar), que va acabar segon, per davant de Pozzovivo, que va arribar pocs segons després. L'equip d'Evans va controlar la prova en tot moment.