El Barça va informar ahir que havia arribat a un acord per al traspàs del porter de la Reial Societat Claudio Bravo, que vestirà de blaugrana les properes quatre temporades. El xilè, concentrat amb la selecció del seu país al Mundial de Brasil, ha vestit la samarreta del conjunt donostiarra els últims vuit anys.

Tot i que les xifres del fitxatge no s'han fet oficials, sembla que el Barça pagarà aproximadament uns dotze milions d'euros a l'equip basc per un porter de 31 anys que competirà per la titularitat amb l'alemany Marc-André Ter Stegen, presentat fa poques setmanes.

Sembla que el Barça va oferir a l'inici vuit milions d'euros i després deu, més el centrecampista Jonathan dos Santos. Tot i l'oficialitat del fitxatge, l'entitat no va oferir cap dada més al respecte.

Dia clau per a Mathieu

El Barça té els tres porters de la plantilla, juntament amb Masip, però dèficit de defenses. Ahir s'esperava que tingués lloc una reunió a València per desencallar l'adquisició del central francès Jéremy Mathieu, també de 31 anys. Durant la jornada també van sortir rumors sobre l'interès en el centrecampista del Bayern Tony Kroos.