El CN Terrassa, amb els manresans Sergi Mora i Xavier Serra a les seves files, es van quedar ahir a les portes de jugar la final de la Copa del Rei al perdre 8-6 contra l'Atlètic Barceloneta, que jugarà la final contra un CN Mataró que va vèncer el CN Barcelona per 9-7. Els barcelonins van dominar el marcador en un primer quart molt igualat, amb gol de Sergi Mora inclòs (3-2). En el segon període la diferència es va ampliar gràcies a un parcial de 3-0 dels de Chus Martín. El CN Terrassa, que és líder de la lliga, va retallar distàncies gràcies a Ivan Gallego i el manresà Xavi Serra (6-5). Però els barcelonins no van deixar créixer la moral vallesana i entre Felipe Perrone i Francisco Fernández van deixar vist per a sentència el partit, que al darrer quart ja no va canviar de signe.