Segueix-nos a les xarxes socials:

Mundial de MotoGP

Márquez suma a Austin el primer triomf de la temporada

Els germans Viñales sumen dos novens llocs en MotoGP i Moto3. Rossi segueix líder del campionat

Márquez suma a Austin el primer triomf de la temporadaEFE

El campió del món, el català Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha aconseguit al Gran Premi d'Austin de MotoGP disputat aquest diumenge, al circuit texà de les Amèricques, la seva primera victòria de la temporada i tercera consecutiva al traçat nord-americà.

Han acompanyat Marc Márquez al podi els italians Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP15) i Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1), líder del mundial amb un punt d'avantatge sobre l'anterior. L'empordanès Maverik Viñales, per la seva banda, ha estat novè. El pilot de Suzuki GSX-RR ha quedat just per darrere dels eu company d'equip, Aleix Espargaró.

En Moto2, el britànic Sam Lowes (Speed Up) ha sumat també la seva primera victòria, mentre que Alex Rins (Kalex), que ha acabat tercer, s'ha convertit en el nou líder del campionat del món.

I en Moto3, on Isaac Viñales (Husqvarna) ha estat novè, el britànic Danny Kent (Honda) s'ha imposat amb contundencia. La sorpresa l'ha protagonitzat el francès Alexis Masbou (Honda), que ha caigut a l'últim revolt i ha perdut el liderat del mundial.

Prem per veure més contingut per a tu