Segueix-nos a les xarxes socials:

El Vell Congost acull l'onzè Ciutat de Manresa de ball

Hi haurà dues-centes parelles provinents d'arreu de l'estat espanyol

El Vell Congost acull l'onzè Ciutat de Manresa de ballARXIU/MIREIA ARSO

Per onzè any consecutiu, el Club de Ball Esportiu Swing Manresa, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa, portarà a terme aquest proper diumenge el Trofeu Ciutat de Manresa. En aquesta edició no es farà al Nou Congost, sinó que la competició es disputarà dins de les instal·lacions del Complex del Vell Congost i es preveu, com des de fa anys és norma en aquesta cita del ball esportiu, una participació ben nombrosa, d'unes 200 parelles de tot l'estat espanyol.

Manresa és una ciutat que està acostumada a rebre competicions de ball esportiu de nivell. L'any 2002 va ser escenari del campionat europeu amateur de llatins, el 2003 va ser el torn de l'estatal en la mateixa modalitat, en el 2009 s'hi va fer el campionat català i des del 2007 s'hi celebra aquest Ciutat de Manresa, i sense interrupcions.

La difusió que hi ha a Manresa del ball esportiu, amb la quantitat

d'entrenadors, ballarins i èxits esportius aconseguits pels diferents clubs de la capital del Bages han fet que sigui una referència tant en l'àmbit català com l'estatal. En el cas concret del Swing, la implicació i arrelament del club han estat unes constants des del moment que es va constituir.

La competició de diumenge és puntuable pel rànquing nacional en modalitats de balls estàndards i balls llatins, les quals es portaran a terme en dues pistes de forma simultània i seran jutjades per 10 jutges nacionals.

Prem per veure més contingut per a tu