Els aficionats del Camp Nou han aprofitat els prolegòmens del partit contra el Deportivo de la Coruña per homenatjar Xavi Hernández, que avui disputa el seu últim partit de lliga amb la samarreta del Barcelona, amb una immensa pancarta que ha ocupat dues de les tres graderies de l'estadi.

"#6RACIESXAVI, 17 temporades (1998-2015)", s'ha pogut llegir en una immensa pancarta situada a la grada lateral del temple blaugrana, amb un dibuix del migcampista vestit amb la samarreta del Barcelona.

El 'tifo' s'ha situat a la mateixa zona del Camp Nou on fa una mica més d'un any se'n va desplegar una altra de similar per defensar el model de formació de jugadors de la Masia després de conèixer-se la sanció de la FIFA de no poder fitxar durant un any per irregularitats en l'arribada de jugadors menors d'edat.

A més, s'ha instal·lat una lona fora del terreny de joc amb un altre "#6RACIESXAVI", l'etiqueta que ha escollit el club blaugrana perquè els internautes s'acomiadin de Xavi a través de les xarxes socials.

El missatge dedicat al migcampista de Terrassa, que la temporada vinent jugarà a l'Al-Saad de Qatar, ha coincidit amb un altre immens mosaic amb la paraula "Campions" que ha ocupat els gols i la zona de tribuna per felicitar el primer equip pel vint-i-tresè títol de la lliga conquistat diumenge passat al Vicente Calderón.

Tota aquesta activitat en els prolegòmens ha fet que el partit hagi arrencat una mica més tard d'allò previst, cosa que ha fet que l'àrbitre, Carlos Clos Gómez, s'hagi saltat la tradicional fotografia dels col·legiats amb els capitans per no dilatar més l'inici del partit.

Així, en l'últim partit de Xavi com a blaugrana en un partit de Lliga, el capità barcelonista no tindrà la fotografia tan típica abans del partit, sí en canvi la de grup amb la formació de l'onze titular.