Les jugadores del Petro Pintó es preparen per afrontar, avui a les 18 hores i davant de la seva afició, el partit més important desque van començar la temporada. Això sí, les fruitosenques estan obligades a un triomf, a derrotar el Bencriada de Banyoles, per continuar a la Copa Catalunya el curs vinent.

El conjunt de Sant Fruitós, que té moltes jugadores joves a la seva plantilla, va ascendir el 2014 des de la Primera Catalana i està duent a terme una correcta campanya en una categoria que és tant exigent com Copa Catalunya. Ara només falta imposar-se a l'adversari del Pla de l'Estany, amb le qual hi ha un empat a un triomf en aquesta eliminatòria de permanència que està sent molt renyida

També en Copa Catalunya, en categoria masculina, l'Igualada és a tan sols un pas de classificar-se per a la final a quatre. Per assolir l'objectiu haurà de defensar amb èxit la renda de 20 punts assolida en l'anada al Masnou, disputada a les Comes (86-66). Els masnovins ho tenen coplicat perquè és poc probable que els jugadors de Raül Caballero siguin derrotats per un marge tant ampli.

Per la seva banda, el conjunt del Tenea Esparreguera està obligat a guanyar, avui a les 19 hores, a la pista del Club Natació Sabadell per jugar-se la seva continuitat a Copa Catalunya en un tercer i definitiu duel en la seva pista.

El Santpedor, a tot o res

El Club Bàsquet Santpedor juga, a les 17,45 hores d'avui, el seu segon partit de l'eliminatòria amb el Sant Celoni per mantenir el seu lloc a la 2a Catalana. Els santpedorencs van estar a punt d'endur-se el primer partit (95-93), i avui s'han de fer el mésforts possible a casa per forçar el matx desempat, que seria altra vegada en la pista dels vallesans, el diumnege de la setmana vinent.