Segueix-nos a les xarxes socials:

Moren els pilots espanyols Bernat Martínez i Dani Rivas

Tragèdia a la prova de MotoAmerica Superbike / Superstock disputada al circuit americà de Laguna Seca

Moren els pilots espanyols Bernat Martínez i Dani RivasJosé Huesca

Els pilots espanyols Bernat Martínez, de 35 anys, i Dani Rivas, de 27 anys, han mort aquesta matinada en un accident esdevingut en el circuit de Laguna Seca (EUA) durant la primera volta d'una prova de MotoAmerica Superbike / Superstock.

Poc després de la sortida, quan el grup s'acostava al primer revolt del traçat, un dels pilots que es trobava al centre del gran grup va frenar sobtadament, provocant un taponament que ha involucrat a cinc corredors, segons informa el diari italià La Gazzetta dello Sport.

"Bernat Martínez, natural d'Alberic (València), va ser traslladat en ambulància a l'hospital Community de Monterrey, on va morir a conseqüència de les ferides. Tenia 35 anys", informa el comunicat.

Pel que fa a Daniel Rivas, natural de Moaña (Pontevedra), va ser traslladat pels Serveis Mèdics Aeris al Nativitat Medical Center de Salines, on també va morir a conseqüència de les ferides. Tenia 27 anys.

Bernat Martínez tenia una llarga trajectòria en el campionat d'Espanya de Velocitat i en les proves de les categories complementàries del Mundial de Superbikes de Estats Units, i també com a pilot de Supermotard a nivell nacional.

Per la seva banda Dani Rivas era també un habitual de les proves i recentment havia provat sort en campionats internacionals com MotoAmérica al qual va viatjar a principis de mes amb la il·lusió de rodar a la mítica corba del Llevataps.

"Realment no tinc paraules per descriure el que sentim", ha declarat Wayne Rainey, president de MotoAmerica, després de conèixer el tràgic resultat de l'incident va passar al circuit de Laguna Seca.

"En primer lloc i el més important, és la pèrdua de les famílies, dels seus éssers estimats. Les nostres sinceres condolences per a tots i cada un d'ells, així com de la família MotoAmerica. Estan en els nostres pensaments i oracions", va afegir el triple campió de 500.

Gill Campbell, Conseller Delegat i director general del Mazda Raceway Laguna Seca, va expressar la seva tristesa en conèixer "la notícia de la mort de Bernat Martínez i Daniel Rivas".

Prem per veure més contingut per a tu