Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Artés se sobreposa a les baixes i pica pedra per triomfar a Castellar

CASTELLAR/LA LLOSA ARTÉS

?CASTELLAR. Germà, Kwazana, Thereze, Cadafalch, Algar -cinc inicial- Garcia, Viladomat, Martínez, Bernadí, Pino, Culell ?LA LLOSA ARTÉS. Sensat 9, Burgès 8, Carrión, Balaguer 13, Pujolreu 13 -cinc inicial- Barrera 2, Posa, Jordà 15, Illa 11 ?ÀRBITRES: Renart i Brosa ?pARCIALS: 16-13, 30-40, 49-56, 65-71

La Llosa Artés va obtenir una important victòria a la pista del Castellar, al qual va derrotar per un resultat final de 65-71. Els artesencs es presentaven al partit amb dues baixes de jugadors importants, com són Roger Portella i Albert Llort. En els primers minuts del duel els homes artesencs van estar molt desencertats en el llançament, i aquest fet el va aprofitar el conjunt local per acabar el quart inicial amb tres punts d'avantatge en el marcador (16-13). En el segon període els jugadors dirigits per Toni Manyosas van pujar el nivell defensiu, i això els va permetre córrer, fer el seu joc i anotar diverses cistelles fàcils. D'aquesta manera els artesencs van poder capgirar el marcador per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb deu punts d'avantatge (30-40).

A la represa els homes bagencs van continuar amb l'alt nivell de joc i van agafar 14 punts de renda, però tot seguit el Castellar va endurir la seva defensa i va tornar a entrar en el partit davant uns bagencs que van baixar el seu encert. Es va arribar al final del tercer quart amb set punts de marge per La Llosa (49-56). En els darrers deu minuts hi va haver màxima igualtat entre les dues formacions, que van arribar a un final de partit ajustat. En aquest, els homes artesencs es van mostrar més sòlids que el seu rival i van convertir els tirs lliures de què van disposar per endur-se una treballada victòria. En la propera jornada, La Llosa Artés rebrà el Mataró, colíder i invicte, en un duel que es jugarà dissabte a les 18.15 hores.