Segueix-nos a les xarxes socials:

El Celta iguala amb els dos grans i l'Atlètic guanya i no se n'allunya

El Celta iguala amb els dos grans i l'Atlètic guanya i no se n'allunyaJavier Etxezarreta/efe

El Celta va destronar ahir el Vila-real del liderat de la lliga i es va situar empatat amb el Reial Madrid i amb el Barça al capdavant de la classificació. Els gallecs, que juntament amb els blancs són l'únic equip invicte de la competició, van vèncer al Madrigal de manera merescuda davant d'un conjunt groc que va pagar l'expulsió del central Baillyt.

Orellana va avançar el Celta prop del descans i, després de l'expulsió, Denis Suárez empatava en una acció aïllada. Tot semblava que acabaria en taules, però en el darrer minut Nolito va aprofitar el rebuig de l'escaire a xut d'Orellana per superar Areola i fer l'1-2.

No perd pistonada l'Atlètic de Madrid, que va vèncer per 0-2 a Anoeta una Reial Societat que s'enfonsa. La jugada del partit la va fer el francès Griezmann, que al minut 9 va avançar el seu equip després d'una arrencada que va acabar en vaselina. La polèmica va arribar al final, quan Iglesias Villanueva no va indicar un penal a Jonathas. Ferreira Carrasco va aprofitar les protestes per anotar el segon gol del seu equip.

El Deportivo, in extremis

En el darrer partit de la jornada, el Deportivo va empatar a l'últim minut un partit que perdia per 0-2 contra l'Athletic per culpa dels gols d'Iñaki Williams i Aduriz. Lucas Pérez va reduir la diferència i, en el darrer minut del temps reglamentari, el central Alejandro Arribas anotava l'empat a dos.

Abans, el Getafe va ascendir fins a la zona tranquil·la de la classificació amb una convincent victòria contra un Las Palmas que va acabar amb deu homes per expulsió de Culio. Els gols van ser de Víctor Rodríguez, Sarabia i dos de Scepovic.