Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS vol repescar el fil guanyador a Santa Coloma

Els de Jordi Rozas s'enfronten avui (16 h) al Catgas, el quart classificat

El Manresa FS vol repescar el fil guanyador a Santa Colomaarxiu/mireia arso

Després de l'espectacular partit de dissabte passat al Pujolet davant el CCR Castelldefels, tot i acabar amb victòria visitant, el Manresa FS té avui (16 h) una altra prova de foc en l'onzena jornada de la lliga de Segona Divisió B. I és que els manresans es desplacen a la pista del Catgas Santa Coloma (abans Marfil), actualment quart a la classificació, però a només tres punts del líder, l'Escola Pia de Sabadell.

Per a aquest enfrontament, el tècnic del Manresa FS, Jordi Rozas, no podrà alinear Redu i Isaac, per la qual cosa han entrat a la convocatòria els juvenils Edu i Ivan.

Si el Catgas Santa Coloma és a tres punts del capdavanter, els manresans, sisens, són també a tres punts dels colomencs. El rival del Manresa FS només ha perdut en dues ocasions fins ara (una al seu pavelló davant La Unión en un duel de rivalitat local) i també ha empatat dos partits més.

El conjunt blanc i vermell ha cedit tretze punts amb tres derrotes i dos empats. Els tres punts en joc poden reforçar un Manresa FS que acumulava una gran trajectòria abans de l'ensopegada de dissabte amb el CCR Castelldefels.

Prem per veure més contingut per a tu