Segueix-nos a les xarxes socials:

Chouati i Sevilla, premiats en la Nit del CA Manresa

La gala va distingir també les millors marques aconseguides el 2015

Chouati i Sevilla, premiats en la Nit del CA ManresaAVINENT MANRESA

El Club Atlètic Manresa va tenir, divendres passat, la ja tradicional Nit dels Campions, una gala que proclama els millors esportistes del club de cada temporada. Enguany els guardonats han estat Oussama Chouati, l'obstaculista que resideix actualment a Maryland (als Estats Units) i Paula Sevilla, la velocista manxega del CAM.

La velocista Paula Sevilla va fer una excel·lent campanya amb dos rècords absoluts de l'entitat (12"01 en els 100mll i 24"20 en els 200mll), i es va proclamar campiona estatal júnior en els 200 metres en pista coberta a València i subcampiona d'Espanya júnior aire lliure en la mateixa distància a Valladolid. I a més, aquests 24"20 han suposat la millor marca espanyola júnior del 2015, i li va valer la participació en el campionat d'Europa júnior que es va fer a Eskiltuna (Suècia).

Pel que fa al jove obstaculista Oussama Chouati, que està becat a la Univesritat de Maryland, va assolir la millor marca absoluta del club aquest 2015 amb 8'59"90 en 3.000 obstacles, a més a més de ser nomenat Rookie de l'any al Men's Outdoor and Indoor Track & Field de la seva universitat.

En el transcurs de la gala, que va durar quatre hores molt intenses, es van premiar les millors marques de l'any 2015 en tots els diferents grups d'edat, els equips campions de Catalunya i estatals, i també els rècords absoluts de l'entitat durant un any que ha estat brillant.

Prem per veure més contingut per a tu