Segueix-nos a les xarxes socials:

La quarta edició de la Reis Race d'Igualada supera els 500 corredors

Jorba i Orgué en els 5 km i Montllor i Rodríguez en els 10 km van ser els vencedors respectius

La quarta edició de la Reis Race d'Igualada supera els 500 corredorsarxiu particular

Els Moixiganguers d'Igualada van superar els 500 atletes en la quarta edició de la Reis Race, prova consolidada en el circuit català de curses urbanes. La proposta dels organitzadors és córrer 5 o 10 km pels principals atractius turístics de la ciutat com són l'Asil del Sant Crist, el barri industrial del Rec o l'edifici modernista de l'Escorxador, en un dia ben especial per a la capital de l'Anoia com és la diada de Reis. Les dues propostes són per a aquells que volen ser competitius en un circuit prou exigent i per als que prefereixen agafar-se la carrera amb un to més relaxat, entre amics o amb la família.

La Reis Race va tenir la participació d'atletes destacats com la local Laura Orgué (Salomon), especialista en curses de muntanya, sobretot en els quilòmetres verticals, ja que ostenta el títol de campiona del món. Orgué va prendre la sortida en els 5 km i va aconseguir la primera posició entre les noies amb un temps de 18'03'', i va acabar en 7a posició a la general, només superada per sis nois. Darrere Orgué van entrar Yveth Camús (Mont-Aqua) amb 20'56'' i Judith Martínez (Avinent CA Manresa) amb 24'20''. El primer classificat masculí va ser Òscar Jorba amb 17' 22'', seguit de Jordi Gómez (Esportiu Penedès) amb 17' 32'' i de Rafel Zugasti amb 17' 37''.

Pel que fa al traçat de 10 km, la primera posició va ser per a Carles Montllor (Castillejo&Cáceres) amb 33'45'', i a continuació es van classificar Albert Moreno (CAI Petromiralles) amb 34' 11'' i Xavi Tomasa (AC Barcelona) amb 34' 38''. Entre les noies, primera plaça per a Irene Rodríguez (CM Sígueme) amb un temps de 44'06'', seguida de Raquel Prat amb 44' 41'' i Lorena Romero (Bcnmad Triatló) amb 45' 18''.