Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Igualada tindrà el rival més potent

Els arlequinats s'enfrontaran al Barça en els quarts de la Copa, el mateix adversari que en l'última aparició, fa tres anys

L'Igualada tindrà el rival més potentarxiu/diari sport

No es pot dir de cap manera que l'Igualada Calaf Grup tingués fortuna en el sorteig d'ahir de la Copa del Rei d'hoque patins, que es va fer a Reus. Els homes de Ferran López es veuran les cares amb el líder de la lliga, un FC Barcelona Lassa que també va ser l'equip que va barrar el pas a les semifinals als anoiencs en la seva última aparició en el torneig, el 2013. Aquesta temporada, els dos enfrontaments que hi ha hagut, en la Lliga Catalana i en l'OK Lliga, s'han decantat per la banda barcelonista, tot i que l'estat de forma demostrat pels igualadins en les últimes setmanes, i que els ha valgut classificar-se entre els vuit primers, no té res a veure amb el dels mesos anteriors.

Tot i l'aparent desequilibri de l'enfrontament, que aparella l'equip més ben classificat a la lliga amb l'últim d'entrar a la Copa, el tècnic igualadí, Ferran López, intenta ser optimista i diu que "a ningú no li agrada que li toqui el Barça, però jo afegeixo que ells tampoc no poden estar tranquils per jugar contra l'Igualada. Ens prepararem moltíssim per a aquest partit i hi posarem tota la il·lusió del món, tot i que amb això no n'hi ha prou per guanyar-lo".

Prem per veure més contingut per a tu