Segueix-nos a les xarxes socials:

Montiel, Redondo i Noguera pugen al podi del català per categories

Montiel, Redondo i Noguera pugen al podi del català per categoriesarxiu particular

Castellfollit de la Roca va ser l'escenari diumenge dels Campionats de Catalunya de duatló per categories. En la prova, que constava de 5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 5 km finals també corrent, va tenir una destacada participació de casa nostra entre els 197 inscrits.

El millor bagenc va ser Guillem Montiel (CN Minorisa) amb una vuitena posició absoluta i amb el títol català cadet a la butxaca; en aquesta mateixa categoria, cadet, Pau Noguera (Eix de Navàs) va ser tercer i 32è absolut. En categoria de veterans 2, segona plaça per a Amand Redondo (CN Minorisa), i quarta per a Alfons Esquius (CN Minorisa). En la classificació per equips, el CN Minorisa es va classificar setè; va dominar el Fasttriatlon-CN Montjuïc, seguit del Prat Triatló i el CN Mataró.

A la classificació individual de la prova, el podi masculí absolut el van integrar Nan Oliveras, Pablo López i Jordi Montraveta, i el femení, Elise Maury, Clàudia Luna i Txell Jarque.