Segueix-nos a les xarxes socials:

El CBiUM cadet dóna la gran sorpresa i supera l'Hospitalet

CAT. OCCIDENT/L'HOSPITALET

?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Baltà 11, Soler 5, Talarn 4, Oliva 6, Anglada -cinc inicial- Canal 15, Garriga 6, Òrrit 9, Gamisans, Marsol 2, Algué, Clotet ?L'HOSPITALET. Tell 4, Corella 2, Martínez 11, Solé 8, González 10 -cinc inicial- Serrano 10, Matarrodona 8, Pahissa, Cabarrocas, Merino, Jose, Rosell ?ÀRBITRES:Puig i Aguilera

El Catalana Occident Manresa cadet va obtenir un triomf de prestigi en vèncer a la seva pista el poderós Hospitalet per un resultat final de 58-53. El matx es va iniciar amb domini dels visitants davant uns manresans amb poc encert en el llançament exterior (11-14 al final del primer quart). En el segon, els bagencs van recuperar la iniciativa, però tot seguit els nois de l'Hospitalet van fer un parcial de 0-8 per arribar a la mitja part amb un marcador de 22-28.

A l'inici de la segona meitat els visitants van seguir dominant el joc i van ampliar les diferències en l'electrònic, però els jugadors del Catalana Occident van reaccionar i amb un contundent parcial de 16-0 van arribar al final del tercer quart amb un 44-40. En els deu darrers minuts hi va haver molta igualtat entre els dos conjunts, i els locals la van aconseguir trencar als últims instants per endur-se el triomf.