Segueix-nos a les xarxes socials:

AUTOMOBILSIME

Triomf èpic de Lewis Hamilton

El britànic fa una gran avançada a Rosberg a la darrera volta i li retalla distàncies al mundial

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) es manté viu en la lluita per al mundial després d'una victòria aferrissada al Gran Premi d'Àustria gràcies a un avançament a la darrera volta al seu company i líder del mundial, Nico Rosberg. Hamilton va enganxar-se a l'alemany després de la primer revolt i, tot i que Rosberg va tancar la progressió de l'anglès fins a treure'l de la pista, l'alemany va tornar a defensar-se, però en l'acció va produir-se una topada que va causar que es trenqués l'aleró davanter de Rosberg. Ara, l'alemany encara lidera la classificació del mundial amb 153 punts, tot i que Hamilton ja és només a onze.

Precisament aquesta topada i els desperfectes causats al cotxe de Rosberg van provocar no només que l'alemany perdés la primera posició, sinó també que quedés sense podi, ja que tant l'holandès Max Verstappen (Red Bull) com el finlandès Kimi Raikonnen (Ferrari) el van avançar durant la darrera volta. Un altre protagonista de la prova va ser precisament Verstappen, amb el segon podi de la seva carrera esportiva, i de nou va superar el seu company d'equip, l'australià Daniel Ricciardo. L'holandès va arribar a liderar la cursa a la recta final, si bé els dos Mercedes de Hamilton i Rosberg van aprofitar el desgast dels seus pneumàtics per avançar-lo unes voltes abans del darrer incident. La cursa va tenir un moment important en la volta 27, quan els pilots van reagrupar-se degut a l'accident de l'alemany de Ferrari Sebastian Vettel, que va rebentar el pneumàtic del darrere quan liderava la cursa i va fer que el seu Ferrari topés contra les tanques laterals.

L'espanyol de Toro Rosso Carlos Sainz va anar de menys a més, ja que va acabar vuitè després d'haver sortit en la catorzena posició, tot i veure's perjudicat per dues males aturades als boxes. Fernando Alonso va haver d'acabar abandonant per problemes tècnics.

Prem per veure més contingut per a tu