Segueix-nos a les xarxes socials:

CICLISME

Berga acollirà més de 150 ciclistes 'clàssics' per la Retrotrobada

Berga acollirà més de 150 ciclistes 'clàssics' per la Retrotrobadaabel castells/retrotrobada

Berga acollirà la tercera edició de la Retrotrobada, que vol reunir els ciclistes de Catalunya amb les seves bicicletes clàssiques, dels anys 60 als 80 i generar un ambient festiu i retro durant el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre.

Enguany, els organitzadors, amb el Club Esquí Berguedà, esperen superar els 130 ciclistes de l'edició anterior i arribar als 160 participants. En aquesta marxa, que sortirà a les 9 del matí de la plaça Viladomat, es realitzaran 65 quilòmetres recorrent, amb un desnivell acumulat de 750 metres, els termes municipals de Casserres, Gironella i Berga. En aquesta edició, a més, es podrà realitzar un tram de la Via Verda del Llobregat, de Cal Rosal a Pedret, i s'esmorzarà a Sant Quirze de Pedret. En arribada a Berga, tothom podrà gaudir del segon Mercat de la Bicicleta Clàssica, amb complements i un considerable nombre d'expositors.

A part de la marxa de diumenge, divendres a les 22 hores hi haurà la benvinguda a càrrec d'I-saac Vilalta i el visionat de "ciao Pirla". De cara a dissabte, es repetirà el recorregut ciclohistòric per Berga a càrrec de Sergi Serra, historiador i amant del ciclisme. A continuació, al local dels Castellers es farà la xerrada "Sud-Amèrica a vista de Pedal", a càrrec d'Adrià Escrich i Maria Xandri, que explicaran la seva experiència pel continent sud-americà. I finalment s'acabarà amb un sopar de germanor i concert de Carles Belda.

Prem per veure més contingut per a tu