A poc a poc es van reincorporant jugadors internacionals als entrenaments del Barça i avui ja han participat André Gomes, Ivan Rakitic i Jasper Cillesen, en un entrenament sota mínims.

A la sessió d'avui hi han participat els jugadors del filial Marlon, Alfaro, Abeledo, Carbonell, així com Marc Cardona. El gruix dels internacionals s'aniran incorporant a l'equip per preparar el partit de dissabte que ve davant el Màlaga al Camp Nou.

Els futbolistes sud-americans estan immersos en la classificació mundialista i disputaran partits internacionals Leo Messi, Javier Mascherano, Neymar Jr. i Luis Suárez. També Denis Suárez jugarà amb la sub21 espanyola un partit transcendental per a l'Europeu de l'estiu que ve que es jugarà a Polònia.

L'Uruguai, amb Luis Suárez, viatja a Xile per mantenir la segona plaça del grup de classificació, mentre que l'Argentina, que ve de perdre contra el Brasil, es juga part del seu futur davant Colòmbia.

El Brasil jugarà al Perú, en un partit en el qual l'equip que lidera Neymar jr. defensarà el lideratge del grup sud-americà de classificació per al Mundial de Rússia.

Els compromisos europeus són de caràcter amistós. Alemanya (Ter Stegen) es mesura davant Itàlia; Espanya (Sergio Busquets i Sergi Roberto) juga a Wembley davant Anglaterra, mentre que França (Digne) juga en Lens davant Costa d'Ivori.

Amb vistes al partit davant el Màlaga, Luis Enrique podria recuperar als defenses Gerard Piqué i Jordi Alba, mentre que serà baixa per sanció Luis Suárez, així com els lesionats Andrés Iniesta, Jérémy Mathieu i Samuel Umtiti.