Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip brasiler del bagenc Simón es posa en marxa

L'equip brasiler del bagenc Simón es posa en marxaclaudio luis antunes/bike 76

L'equip ciclista Funvic-ProCycling Brasil ja s'ha posat en marxa amb la presentació que va fer dijous a la nit a la seu que té a Pindamonhangaba, a l'estat de São Paulo. El navassenc Jordi Simón és una de les novetats de la temporada d'un equip format per disset corredors i que té en la propera edició de la Volta a Catalunya, del mes vinent, un dels seus objectius per a aquesta temporada 2017.

Entre les novetats de l'equip, que també té secció femenina i paralímpica, destaca el medallista d'aquesta darrera especialitat Lauro Chamán, el portuguès Daniel Silva i alguns prometedors corredors brasilers, a part de Jordi Simón que la temporada passada corria a les files de l'equip polonès del VervaActiveJet.

El grup serà dirigit per Benedito Tadeu, que va explicar que «hem creat un grup en què es fusionen corredors ja contrastats amb joves que tenen un gran potencial i que ara tot just inicien la seva carrera. Deixant a banda el resultat, estem molt centrats en el que és el futur del ciclisme al Brasil».

A part de la Volta a Catalunya, el Funvic-Brasil també participarà al torneig d'estiu a Santos i en altres proves com el Tour de Turquia, la Clàssica Indurain, la volta a la Rioja i la clàssica d'Amorebieta. Simón intentarà fer un paper més destacat a la Volta a Catalu-nya, en la qual va haver d'abandonar la temporada passada, i assolir èxits del nivell de la tercera posició assolida en el Campionat d'Espanya de ruta, que li va donar molt ressò.

Prem per veure més contingut per a tu