Segueix-nos a les xarxes socials:

El president de la Lliga critica la federació pel cas

La Lliga de Futbol Professional i l'Associació Espanyola del Joc Digital (JDigital) van signar ahir un acord per col·laborar en la lluita contra el frau relacionat amb les apostes esportives, pel que intercanviaran informació amb l'objectiu de protegir la integritat de l'esport. En aquest sentit, el president de la Lliga, Javier Tebas, va dir que el presumpte tripijoc del partit de Segona Divisió B entre l'Eldense i el Barça B podria «haver-se evitat» si la Federació Espanyola tingués un òrgan dedicat a la integritat de les competicions, ja que és «un cas de manual».

«Un dels noms que hi ha, el poses a Google i et porta a una trama d'una altra persona que està a Itàlia inhabilitada per compra de partits. Però si no hi ha estructura de recerca a la Federació, si no has treballat... realment no els importa», va dir Tebas sobra la polèmica derrota de l'Eldenc.

El president de la Lliga va explicar que si la a la patronal haguessin sabut l'arribada del grup inversor italià a l'Eldenc, haurien actuat i si hi hagués una «estructura correcta» també ho hauria hagut de fer la federació.

Prem per veure més contingut per a tu