Segueix-nos a les xarxes socials:

Xavier Prunés, periodista de Regió7, rebrà el premi de premsa escrita de la federació

Xavier Prunés, periodista de Regió7, rebrà el premi de premsa escrita de la federacióarxiu particular

La federació catalana de bàsquet ha concedit el premi en la categoria de premsa escrita al periodista de Regió7 Xavier Prunés, en reconeixement a la difusió que ha fet del basquetbol, en especial dels esdeveniments del bàsquet català aquesta temporada passada, 2016/17.

La distinció serà lliurada el proper mes de novembre en l'entrega dels premis FCB de periodisme esportiu, els quals són un reconeixement als professionals que es dediquen a aquesta especialitat i, en particular, al bàsquet de formació i més encara aquell que fa referència a les organitzacions que fa la federació catalana.

Enguany, la Fundació del Bàsquet català celebra el seu 25è aniversari, i és desig del patronat d'aquesta fundació que els premis de periodisme esportiu de la FCB siguin lliurats en el marc de la gala que se celebrarà amb motiu d'aquesta efemèride.

Xavier Prunés, cap d'Esports del diari, ha seguit el Bàsquet Manresa durant tres dècades i és un dels periodistes més experimentats de tot el país en l'esport de la cistella.

Prem per veure més contingut per a tu