Segueix-nos a les xarxes socials:

Cavani lidera la golejada d'un PSG que es beneficia de l'empat del Mònaco

L'uruguaià Edinson Cavani va liderar la golejada del París Saint- Germain davant el Nantes (4-1). Amb aquest resultat, els parisencs amplien el seu avantatge en el liderat de la lliga francesa fins els sis punts, ja que el seu immediat perseguidor, el Mònaco, va empatar a un al camp de l'Amiens. Cavani va fer dos dels quatre gols de l'equip dirigit per Unai Emery, que va deixar a la banqueta al francès Kylian Mbappé en benefici de l'argentí Ángel Di María, que va fer el segon gol dels locals al minut 42 (el primer va ser obra del davanter uruguaià). En la segona meitat, el visitant Prejuce Nakoulma va aprofitar una centrada de Leo Dubois per batre el porter rival i situar el 2-1 en el marcador al minut 60. Poc després, Pastore, en el minut 65, i Cavani, al 79, van sentenciar el triomf dels parisencs.