Segueix-nos a les xarxes socials:

El Sevilla pateix fins a última hora per deixar fora el Leganés

El Sevilla disputarà la novena final de Copa de la seva història i buscarà el sisè títol després de der-rotar ahir el Leganés per 2-0 i apuntalar l'empat a un gol del partit d'anada a Butarque. Els andalusos, però, van haver de patir fins al darrer minut, quan Franco Vázquez va completar una contra i va anotar el segon gol. Una anotació del Leganés hauria conduït el partit a la pròrroga.

La realitat és que els madrilenys van inquietar poc Sergio Rico i, a més, van rebre el primer gol al quart d'hora de joc, quan Correa va treure partit d'una sèrie de rebots després d'una bona jugada de Muriel. Un parell de rematades de Beauvue i un xut desviat de Gabriel van ser les úniques aproximacions d'un Leganés que va rebre massa contres. En una, Champagne va evitar el gol de Sarabia però ja no va poder fer res amb el xut de Vázquez.