El FC Barcelona infantil, que té a les seves files el jugador santfruitosenc Marc Bataller, jugarà pel tercer i quart lloc de la Minicopa, que es disputa paral·lelament a la Copa del Rei sènior, a Las Palmas de Gran Canària .

Ahir, en el partit de semifinals, els blaugrana van caure amb l'Iberostar Canàries per 76 a 60, un marcador en certa forma sorprenent. Una de les claus va ser el parcial en el tercer quart favorable als canaris de 24 a 13, després que al descans el marcador fos de 33 a 29. Una altra clau va ser el poder físic i anotador de dos dels jugadors de l'Iberostar Canàries, els pivots Musa Jahna i Berthold Eloku, amb 26 punts cadascun.

Marc Bataller va ser el màxim anotador del seu equip amb 14 punts en els 30 minuts que va jugar. A l'altra semifinal, el Reial Madrid va passar per sobre del Divina Joventut, sen superar-lo 90 a 57.

Avui al matí, els dos equips catalans, el FC Barcelona i el Divina Joventut, jugaran per la tercera plaça. La final la disputaran l'Iberostar Canàries i el Reial Madrid.

La trajectòria fins a semifinals dels blaugrana havia estat impecable. Integrats en el grup A, van vèncer el Gran Canària (72-36), el Divina Joventut (67-78) i el 5+1 Baskonia (83-61), classificant-se primers amb tres victòries, seguits del Divina Joventut amb dues, el 5+1 Baskonia amb una i el Gran Canària amb cap. Al grup B, la classificació va quedar amb el Reial Madrid invicte amb tres tromfs, l'Iberostar Canàries amb dos, l'Unicaja amb un i el Gipuzcoa Bàsket amb cap.