Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | LLIGA DE CAMPIONS

El Bayern aprofita una expulsió al primer quart d'hora per golejar

El Bayern de Munic va posar peu i mig als quarts de final de la Lliga de Campions després de golejar anit el Besiktas per 5-0, amb Thomas Müller i Robert Lewandowski com a grans protagonistes: van signar dos gol i una assistència cada un.

El conjunt alemany es va mostrar molt superior després de l'expulsió del croat Domagoj Vida al primer quart d'hora de partit. Tot i això, quatre dels gols de l'equip de Jupp Heynckes van arribar a la segona meitat, després que Müller inaugurés el marcador al minut 42. El francès Kingsley Coman va anotar el 2-0 a l'inici de la segona meitat. A l'equador d'aquesta part, de nou Müller van ampliar l'avantatge per al Bayern. I el polonès Lewandowski va segellar la golejada bavaresa en el tram final de partit amb dues dianes. Un resultat que permetrà als alemanys afrontar la tornada com un tràmit.