Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | PRIMERA CATALANA

Piti Belmonte és l'escollit per entrenar l'equip del Manresa

Finalment s'ha descartat l'opció del jove odenenc Josep Vicenç Mestre

Piti Belmonte és l'escollit per entrenar l'equip del Manresaarxiu particular

El Manresa s'ha decantat pel vallesà Pere Belmonte Piti, exentrenador del Santboià la temporada passada, per dirigir el conjunt manresà, en substitució de Dani Andreu. Piti Belmonte, com es coneix esportivament, havia estat futbolista professional i ha dirigit equips com la Gramenet, el San Cristóbal, el Sant Andreu (en dues etapes) o el Badalona, en la majoria de casos entre Segona B i Tercera Divisio. En la campanya 2016-17 va assolir l'ascens s Tercera Divisió amb el Santboià, categoria que ha defensat el curs passat classificant-se a mitja taula. Uns problemes amb hisenda han fet que el club de Sant Boi hagi hagut de reduir dràsticament el pressupost i, tant el tècnic Piti Belmonte com molts dels jugadors han decidit no continuar.

El club manresà tenia també com a futurible per la seva banqueta Josep Vicenç Mestre, odonenc i exentrenador de l'Igualada, però al final aquesta opció no és la que s'ha confirmat, malgrat que dimarts semblava la més propera a resultar l'escollida.

El CE Manresa confia en Piti Belmonte per tornar a intentar un ascens a Tercera Divisió, que en aquesta temporada s'ha escapat per poc, després de la decepció que va suposar la derrota per 1-4 de dissabte passat en el partit de tornada de la promoció d'ascens contra el Martinenc.

Prem per veure més contingut per a tu