El manresà Roger Ballús va acabar en novena posició la seva participació als Jocs Mediterranis que s'estan disputant a Tarragona. Va ser el mateix lloc que va aconseguir després de les fases de classificació que es van disputar dissabte al port de la ciutat.

Ballús va aconseguir un registre de 2,50/55/16,00, és a dir, dues boies i mitja, a 55 quilòmetres per hora amb una corda de setze metres de llarg. Va quedar davant de l'italià Matteo Luzzeri, en una final que tenia deu participants. Precisament un transalpí, Brando Caruso, va ser el guanyador de la competició, davant d'un altre representant d'Itàlia, Carlo Allais, que el dia anterior havia aconseguir la millor marca. El podi el va completar el francès Tanguy Dailland, que va superar de poc el grec Aris Techoueyres.

Tal com va passar en la jornada anterior, les anormals condicions del camp d'eslàlom situat al Port de Tarragona va condicionar el rendiment de tots els participants. Estan acostumats a camps d'aigües tranquil·les, com ara el de Gimenells, a Lleida, on entrena Ballús, i les onades de Tarragona van provocar que s'hagués de reduir la velocitat de la barca de 58 a 55 quilòmetres per hora. A més, el dia anterior el manresà va tenir una caiguda que el va fer estar ressentit durant la seva actuació.

Ballús va explicar que «no he competit de manera tan ofensiva com dissabte pel cop rebut. Si hagués arribat amb més entrenament tampoc no ho hauria fet millor, per les condicions del camp, però ser a la final ja era un premi».