Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS imposa la seva qualitat davant d'un inofensiu Alcoletge

El Manresa FS imposa la seva qualitat davant d'un inofensiu Alcoletgejordi biel

El Manresa FS va sumar una còmoda victòria en el seu partit de pretemporada davant d'un Alcoletge que, tot i avançar-se amb un gol al minut 3, no va oposar resistència a l'equip entrenat per Paco Cachinero al Pujolet.

Ambdós equips van començar molt forts en els primers compassos de partit i l'Alcoletge va ser capaç d'aprofitar una errada defensiva dels bagencs per desfer l'empat en el marcador amb el 0-1. A partir del gol, els manresans van començar a portar la iniciativa del joc i van ser capaços d'empatar al minut 8 mitjançant Santa. Just abans d'arribar al descans, el local Corvo va posar per davant l'equip de casa. A la represa, els de Paco Cachinero van incrementar el ritme de joc i van superar en tot moment un Alcoletge inofensiu. Els manresans van anar ampliant les distàncies en el marcador de mica en mica fins arribar al minut 31 amb un clar 6-1. L'entrenador visitant va sortir amb el sistema de porter-jugador a falta de quatre minuts i els locals ho van aprofitar per marcar el setè gol. Ja en l'últim minut i de penal, van arrodonir la victòria amb el 8-1. Dissabte de la setmana vinent el Manresa FS disputarà l'últim partit de preparació al camp de l'Hospitalet (18.00 h).