Segueix-nos a les xarxes socials:

El CP Manresa convida la selecció catalana en la presentació dels equips

«Una festa de l'hoquei per a tots els nenes i nenes de Manresa i per a tothom que vulgui veure un esport diferent i atractiu»

El CP Manresa convida la selecció catalana en la presentació dels equipscp manresa

El Club Patí Manresa celebrarà avui, a partir de les 18h, la seva tradicional festa de presentació dels equips per a la temporada 2018-2019. Una festa que tindrà com a convidada la selecció catalana absoluta masculina, la qual disputarà un amistós contra el primer equip del club manresà (20h), en el que serà el plat fort de la jornada. Una hora abans (19h), el sènior femení també disputarà un amistós contra el Club Patí Vilafranca.

Des del club s'ha expressat la voluntat que la presentació sigui «una festa de l'hoquei per a tots els nenes i nenes de Manresa i per a tothom que vulgui veure un esport diferent i atractiu».

Després de 14 anys de reintroduir l'hoquei a la ciutat, el Club Patí Manresa ha aconseguit completar totes les categories, des dels prebenjamins iniciació, que juguen als consells esportius, fins als dos equips sènior, femení i masculí.

La novetat d'enguany és, sens dubte, la creació del primer equip sènior masculí del club, que s'estrenarà avui contra la selecció catalana, previ a l'inici de lliga d'aquest proper cap de setmana. L'equip començarà a Segona Catalana i jugarà el primer partit demà (21h) contra el Mollet HC.

Pel que fa al sènior femení, les manresanes jugaran una nova temporada a Primera Catalana. La temporada passada no va ser fàcil per a les del Pujolet però van acabar aconseguint l'objectiu de la permanència, lluitant fins a la darrera jornada,

Prem per veure més contingut per a tu