L'entrenador del Reial Madrid, Julen Lopetegui, compareixia davant els mitjans de comunicació, en principi, per parlar del partit de la tercera jornada de la Lliga de Campions. Malgrat tot, nou de les dotze preguntes que van fer els periodistes al tècnic van girar al voltant del seu futur.

A totes, el tècnic blanc va respondre amb tranquil·litat i responsabilitat. «Ni estic abatut ni ensorrat. Més aviat al contrari. Estic amb ganes d'aportar la meva feina per revertir aquesta situació. El tècnic guipuscoà va anar a buscar els seus orígens com a jugador del Reial Madrid per completar la seva explicació sobre el seu estat anímic. «Jo, en la meva època de jugador del Reial Madrid, vaig aprendre a lluitar. I això ja ho tinc incorporat a l'ADN. Em centro en tot allò que puc controlar i evito estar pendent del que no em toca», explicava.

A més, Lopetegui també va defensar els seus futbolistes. «Han guanyat quatre Lligues de Campions en cinc anys, i no ha estat per casualitat.

Ramos perd els papers

En l'entrenament matinal d'ahir del conjunt blanc, Sergio Ramos va perdre els papers amb un jugador del planter madridista, Sergio Reguilón. El capità blanc es va enfadar per rebre un involuntari cop mentre s'entrenaven del jove jugador i li va propinar dues pilotades innecessàries.

Hores després, tots dos jugadors van disculpar-se via comptes de Twitter.