Segueix-nos a les xarxes socials:

Peñarroya: «El València ens ha ensenyat la duresa del camí»

El tècnic egarenc va lamentar la desconnexió de l'equip al segon quart

Peñarroya: «El València ens ha ensenyat la duresa del camí»acb photo

Joan Peñarroya va començar la roda de premsa felicitant el València Basket i, en especial, Jaume Ponsarnau per la victòria aconseguida. El tècnic egarenc va lamentar d'entrada la desconnexió del seu equip en el segon quart. «Hem fet un bon primer quart, però han trencat el partit al segon, on ens han dominat en tots els aspectes», lamentava.

Peñarroya afegia que «no hem sortit bé dels vestidors, però a poc a poc hem anat entrant en el partit. Ens han castigat molt en el rebot ofensiu i ens han penalitzat les set pèrdues de pilota del segon quart», explicava.

Preguntat per quina lectura positiva podia treure del partit d'ahir, l'egarenc va respondre que «és difícil treure lectures positives. Hem fet algunes coses bé. Quan estaven 20 a sota no ens hem deixat anar, hem seguit lluitant. Això parla bé de nosaltres, és el que hem de fer. Quan en fem l'anàlisi veurem quins són els factors positius. Alguns jugadors s'han reivindicat i d'altres no han tingut el dia».

A més, Peñarroya afirmava que a l'equip li ha faltat «energia en alguns moments. Hem visitat la Fontenta i nosaltres som el Manresa. Amb això vull dir que la diferència de potencial entre els dos equips és important. Al final si no tens energia contra un equip com el València et penalitza. Ens han ensenyat la duresa del camí».

Jaume Ponsarnau no va amagar la seva emoció després del partit per la victòria del seu equip, que, ara per ara, sembla que posa fi a la seva possible destitució. Sobre aquest tema l'entrenador de Tàr-rega explicava que «a vegades, fins i tot si guanyes, no tens assegurat el teu lloc».

Ponsarnau també bromejava sobre les paraules de Peñarroya, qui va assegurar «sentir-se content pel Jaume». «Li dec una fideuà aquest estiu. És un gran entrenador i li agraeixo les paraules», assegurava el de Tàrrega.

L'extècnic del Bàsquet Manresa creu que el seu equip ha començat bé, però que li ha faltat «una mica d'energia». Ponsarnau va destacar «la paciència i la defensa» del seu equip en el tram final per assegurar la victòria. Finalment, el targarí afirmava que «aquesta victòria no hauria estat possible sense la nostra afició».

Prem per veure més contingut per a tu