Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Gallego, Pons, Barrero i Pusó seran reconeguts avui al Dia de l'Entrenador

Gallego, Pons, Barrero i Pusó seran reconeguts avui al Dia de l'EntrenadorE.F./DDG

Ponències, entre d'altres, de Mauricio Pochettino, Joan Francesc Ferrer Rubi, Sergio González i el mallorquí Pep Samsó obriran, avui, a l'Hotel NH Collection Barcelona Tower, a l'Hospitalet, la setena edició del Dia de l'Entrenador, que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF). El focus d'aquesta celeració estarà centrat en l'impuls que la mateixa FCF vol donar al futbol amateur les properes temporades.

Durant l'acte s'entregaran distincions als tècnics catalans, tant de futbol com de futbol sala, que hagin obtingut èxits durant la campanya 2017-18, entre ells, quatre de casa nostra. En futbol, el surienc David Gallego, com a campió de Tercera Divisió amb l'Espanyol B. En futbol sala, la baganesa Clàudia Pons, que va aconseguir el títol estatal amb la selecció catalana sub-21 femenina; el callussenc Gerard Pusó, campió d'Espanya amb la selecció catalana aleví; i l'olesà Jordi Barrero, campió estatal am b la selecció catalana infantil femenina.

Altres guardonats seran: Joan Francesc Ferrer Rubi, José A. Garcia, Oliver Ballabriga, Henry Lossio, Tatiana Torres, Lluís Bernat, Sergio González, Jorge Vargas, Mireia Vera, Francesc Sánchez i Francesc Xavier Garcia Pimienta.

Prem per veure més contingut per a tu