Segueix-nos a les xarxes socials:

ATLETISME

Abdessamad Oukhelfen,atleta del CA Igualada,cinquè al Cros de Sòria

Abdessamad Oukhelfen,atleta del CA Igualada,cinquè al Cros de Sòriaarxiu particular

L'atleta promesa del CAI Petromiralles Abdessamad Oukhelfen (dorsal 132) va assolir una destacada cinquena posició absoluta i la victòria en la categoria sub-23, en el prestigiós Campo a través de Sòria, disputat al circuit de Valonsadero, amb la participació de primeres figures internacionals i estatals de cros. El temps d'Abdessamad Oukhelfen en la prova elit internacional masculina sobre 10.000 m de recorregut va ser de 31.02 minuts, cursa que va dominar el guanyador a Atapuerca Jacob Kiplimo (Uganda) amb 30.11. Oukhelfen es va imposar als primers atletes estatals, que seran al proper europeu, com Antonio Abadia (6è), José Antonio Pérez (7è), Javier Guerra (8è) o Fernando Carro (9è).