Segueix-nos a les xarxes socials:

Un fluix Igualada ensopega a la pista del Flanigan Calvià

L'equip anoienc es veu sorprès per uns balears que abandonen l'últim lloc

Un fluix Igualada ensopega a la pista del Flanigan Calviàarxiu/manel hidalgo

El Monbus Igualada va encaixar una nova derrota a domicili, aquest cop a la pista d'un dels cuers del grup C-A de la Lliga EBA, el Flanigan Calvià balear, que es va imposar per un resultat final de 71-61.

En el primer quart, els jugadors locals es van fer amb el control del partit i van obtenir deu punts de renda al final (23-13). En el segon, el conjunt visitant va reaccionar i va anotar un parcial de 15-26 per arribar a la mitja part de l'enfrontament un punt per sobre en el marcador (38-39).

L'inici de la segona meitat va ser molt semblant al de la primera, amb uns balears que dominaven i que van tancar el tercer quart amb vuit punts de marge (52-44). En el darrer període, els locals es van mantenir sòlids i van vèncer. Al final del duel, el tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar a través del compte de Twitter del club que «sabíem que era un partit trampa. Potser hem tingut el cap massa en la final a quatre de la Lliga Catalana. Cal ser positius. Molts equips voldrien ser en aquesta situació. Duem cinc derrotes. L'any passat vam fer-ne vuit».