Segueix-nos a les xarxes socials:

El Dortmund empata i té un punt més d'avantatge per la desfeta del Bayern

El Borussia Dortmund va obrir més el forat al capdavant de la classificació (7 punts) amb l'empat al camp de l'Eintracht Frankfurt (1-1) en aprofitar la derrota del Bayern de Munic al camp del Bayer Leverkusen (3-1).

El conjunt entrenat per Lucien Favre va avançar-se a mitjan primera meitat amb un gol de Reus. Els locals van reaccionar bé al gol encaixat i, tan sols tretze minuts més tard, van aconseguir l'empat. A la represa qualsevol d'ambdós equips va tenir ocasions per endur-se els tres punts. El Bayern de Munic, per la seva banda, va ensopegar en la seva visita a Leverkusen. El conjunt bavarés, entrenat per Niko Kovac, va deixar-se remuntar el gol inicial de Goretzka en una fluixa segona meitat. Els locals, amb gols de Bailey, Volland i Alario a falta de tres minuts per al final, van ser els autors de la remuntada. Pel que fa a la resta de partits, el Wolfsburg i el Mönchengladbach van guanyar a domicili davant de l'Hertha Berlín (0-1) i el Schalke (0-2), respectivament. El Hoffenheim no va poder passar de l'empat amb el Düsseldorf (1-1) i el Nuremberg va igualar amb el Werder Bremen (1-1).