Segueix-nos a les xarxes socials:

El depressiu Girona visita el revitalitzat Reial Madrid

Els gironins només han sumat quatre dels últims trenta punts possibles

El depressiu Girona visita el revitalitzat Reial Madrid

El Reial Madrid de Santiago Solari, vivificat i immers en el moment més dolç de la temporada, rep avui al Santiago Bernabéu (12 h) un Girona en caiguda lliure que si no és capaç de vèncer al feu blanc enllaçarà el catorzè partit consecutiu sense conèixer la victòria, igualant la seva pitjor ratxa des del 2008.

Després d'assaltar el segon lloc de la classificació en signar el seu primer triomf al Wanda Metropolitano (1 a 3), el Reial Madrid assaboreix el millor moment de la temporada i encara exultant un duel desigual davant un rival que pateix una profunda depressió futbolística i que comença a flirtejar amb la zona de descens.

Sens dubte, el mes de febrer ha llançat el Reial Madrid. Els exàmens que encarava els ha superat amb nota. Per exemple, a la lliga, els madrilenys sumen cinc victòries consecutives. Tot va rodat per als blancs i el seu tècnic medita fer rotacions. Es perfilen com a novetats, en defensa, Álvaro Odriozola, Raphael Varane i Marcelo.

La baixa de Luka Modric per sanció al centre del camp deixa via lliure a Dani Ceballos, i Solari ha de tornar a prendre decisions complicades en atac. L'indiscutible Karim Benzema podria descansar, després de patir molèsties al maluc, i donar pas a Mariano.

La pitjor ratxa des de fa 24 anys

Per la seva part, el Girona, que no encadenava sis derrotes seguides des de la temporada 1994-95, amb prou feines ha sumat quatre dels últims 30 punts, protagonitzant una desoladora dinàmica que ha acostat els d'Eusebio a les posicions de descens.

La fragilitat defensiva, il·lustrada en els 16 partits seguits que el Girona acumula sense deixar la porteria a zero, està sent un llast infranquejable per a un equip que no guanya des del 25 de novembre (1 a 3), al camp de l'Espanyol.

La presència de Patrick Roberts és la principal novetat de la convocatòria d'Eusebio, que no podrà comptar amb Mójica, Francesc Aday, Doumbia, Marc Muniesa i Borja García, per lesió, ni amb Bernardo, per sanció. Pedro Alcalá cobrirà l'absència del central colombià i acompnyarà Jonás Ramalho i Juanpe a l'eix de la defensa, que s'espera que completin els carrilers Valery Fernández, del filial, i Pedro Porro. La principal incògnita a l'onze inicial és al centre del camp, on Aleix García, Douglas Luiz i Àlex Granell competeixen per dos llocs.

Prem per veure més contingut per a tu