Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Igualada Rigat reprèn l'OK Lliga després de l'eliminació europea

L'Igualada Rigat reprèn l'OK Lliga després de l'eliminació europeaARXIu/MANUEL HIDALGO

Els jugadors de Ferran López tornen aquest dissabte, a la pista del Reus Deportiu, a l'OK Lliga. L'Igualada Rigat ha aprofitat els darrers dies d'entrenament per refer-se del digust de l'eliminació a la World Skate Europe Cup, que es va consumar amb un empat a les Comes (3-3) amb el Sarzana.

La trajectòria dels igualadins a la lliga és molt bona i ara ocupen la sisena posició, amb 36 punts. En té 10 més el Reus Deportiu, que està lluitant per ser subcampió amb el Liceo i el Noia. El partit començarà avui a les 21 hores.

Final Four femenina, a Manlleu

Aquest cap de setmana es farà la final a quatre de la League Cup, la Copa d'Europa femenina, amb la participació de tres igualadines. L'amfitrió és el CP Manlleu, que a les 17,30 hores d'avui se les haurà amb el Palau de Plegamans, i que té a les seves files Maria Diez (que va ser campiona l'any passat amb el Gijón) i Raquel Bernadas. A les 20.15, l'altra semifinal enfrontarà l'Iserlohn alemany i el Voltregà, que té la portera Teresa Bernadas. La final és diumenge a les 13 h, i els partits es veuran per Esport3.

Prem per veure més contingut per a tu