Segueix-nos a les xarxes socials:

El Joanenc cau atrapat a la teranyina del Ripollet i perd en un duel molt brusc

Durant els primers minuts, els jugadors entrenats per Marc Viladrich van tenir una bona posada en escena

El Joanenc va deixar escapar una gran oportunitat per enga-nyar-se a la part alta, després de perdre per la mínima en la seva visita al camp del Ripollet, després d'un partit molt intens i amb moltes faltes.

Durant els primers minuts, els jugadors entrenats per Marc Viladrich van tenir una bona posada en escena i van intentar controlar el ritme del joc. En una jugada aïllada, els locals van aconseguir desfer l'empat amb un xut de falta directa des de la frontal de l'àrea. A partir del gol, els locals van fer canviar el guió del partit i el Ripollet va començar a jugar al límit del reglament. Al minut 34, els locals van quedar-se amb un jugador menys per l'expulsió per agressió de Jiménez. Deu minuts més tard, però, l'àrbitre va compensar clarament l'expulsió enviant a la dutxa el visitant Skowron, just abans del descans, en una acció molt polèmica.

A la represa, la dinàmica no va canviar. El Ripollet, amb moltes interrupcions, va portar el partit cap al seu cantó, davant d'un Joanenc que va gaudir d'arribades i va poder empatar. L'equip de casa, amb molt d'ofici, va aguantar les embestides dels bagensc per sumar tres punts importants i enganxar-se als primers a la lliga.

Prem per veure més contingut per a tu