Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | PREMIER LEAGUE

Agüero manté el Manchester City de Pep Guardiola en el primer lloc de la Premier

Agüero manté el Manchester City de Pep Guardiola en el primer lloc de la PremierANDREW YATES/reuters

Un gol del davanter argentí Sergio Agüero va donar la victòria ahir al Manchester City en la seva visita a Burnley (0-1), que subjecta per als citizens el lideratge d'una Premier League que va tancar la jornada 36 amb un empat entre el Manchester United i el Chelsea (1-1).

Al minut 63 a Turf Moor, el mitjapunta portuguès Bernardo Silva va posar un centrada amb l'esquerra des de la cantonada oposada de l'àrea. En el punt de penal, el Kun va controlar d'esquena amb la cama dreta, va donar mitja volta per tirar amb l'esquerra; la pilota va rebotar en el porter i un defensor va treure la pilota de dins, així que el gol va pujar al marcador i va atorgar el triomf als de Pep Guardiola.

D'aquesta manera, el City arribava als 92 punts i va tornar a situar-se líder, i avantatja el Liverpool per un sol punt quan tot just falten dues jornades per disputar-se. En la baralla per ocupar llocs que donen accés a la Champions League 2019/20, l'Arsenal va encaixar un dur 3-0 al camp del Leicester i amb això va obrir la porta al fet que el Chelsea es distanciés. No obstant això, els blues no van passar de l'empat a Old Trafford, on el porter espanyol David de Gea va acaparar protagonisme per un altre error.

Prem per veure més contingut per a tu