Segueix-nos a les xarxes socials:

El València Basket venç el Barça i posa líder de la lliga el Reial Madrid

El Barça Lassa va perdre ahir el lideratge de l'ACB en caure per un resultat de 72-78 amb el València Basket de Jaume Ponsarnau i del santpedorenc Rafa Martínez, que va contribuir amb 4 punts. Ara és el Madrid qui se situa primer en la classificació quan queden tres partits per acabar la lliga regular.

Els de Pesic van notar de nou l'absència del lesionat Tomic i no van aconseguir rematar la remuntada que havien fet després de molts minuts al darrere i amb un màxim desavantatge que va ser de fins a onze punts (51-62) a falta de només set minuts per al final del matx. Però quan els locals es van situar amb un 67-66 a falta de 3'17'' per a la conclusió no van ser capaços d'encarrila la victòria.

Un triple més tir addiconal que va transformar Will Thomas i una cistella després de rebot per part de Bojan Dubljevic, un altres dels homes foamentals del València, a un minut del final del partit al Palau Blaugrana, van acabar de ser determinants per als homes del tècnic Jaume Ponsarnau, que aconsegueix així una victòria de molt prestigi després del recent títol de l'Eurocup davant de l'Alba.

Els valencians ja havien fet un gran inici de partit amb un 0-8 que va sorprendre el Barça, amb dos triples de Dubljevic i Vives. Des dels 6,75 també va respondre un equip local que va tancar el primer quart al davant amb un mínim 14-12 però que va ser incapaç d'obrir més forat i va veure que, després del descans, el partit ja se li anava complicant més.