L'Iberostar Tenerife va fer un pas de gegant cap al play-off després de tombar amb certa claredat un Monbus Obradoiro (79-90) que es complica encara més el seu futur a la Lliga Endesa després d'encadenar la setena derrota consecutiva, la desena en les últimes onze jornades.

Després d'un primer quart en què va regnar la igualtat, en el segon període els jugadors dirigits per Txus Vidorreta van demostrar la seva superioritat i van clavar un parcial de 0-13 per tal d'arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 31-45.

Tres triples de Sàbat en l'inici del tercer quart van fer creure l'afició gallega en la remuntada, ja que el seu equip havia baixat de la barrera dels deu punts (47-55). Tot seguit, però, un triple de Brussino i cinc punts consecutius de Ferran Bassas van tornar a disparar els illencs en l'electrònic (50-65). En els deu darrers minuts, els locals mai es van donar per vençuts i es van situar a només quatre punts a tres minuts per al final. Llavors, un triple d'Abromaitis i una tècnica a Pozas per simular van sentenciar el duel.