Segueix-nos a les xarxes socials:

L'efectivitat d'un Lió superior al Barça li permet sentenciar la final en mitja hora

Marozsán i Hegerberg, autora d'un hat-trick, van segellar el triomf lionès a la Champions femenina

L'efectivitat d'un Lió superior al Barça li permet sentenciar la final en mitja horareuters/Bernadett szabo

Somni esvaït! L'anhel de les jugadores del Barça femení d'assolir el màxim ceptre continental es va dissipar, ahir, al Ferencváros Stadium de Budapest, en només trenta minuts de joc efectiu. L'Olympique de Lió va imposar la superioritat de la seva plantilla a la il·lusió blaugrana i, en afegir-hi una efectivitat inusual, va certificar l'assoliment de la seva quarta Lliga de Campiones consecutiva en només un terç de partit.

Des dels primers minuts de joc, l'asfixiant pressió de l'equip francès a tot el camp va evidenciar la confiança de les jugadores de Reynald Pedros en les seves possibilitats. Tot i aquest fet, la primera ocasió del partit va ser per al Barça. Toni Duggan (minut 4) va rebre un servei en profunditat de Mariona Caldentey, però la davantera de Liverpool va rematar de forma precipitada.

Un minut després, la migcampista alemanya Dzsenifer Marozsán no va perdonar i va avançar l'equip francès en aprofitar una centrada de l'holandesa Shanice van de Sanden. La portera blaugrana, Sandra Paños, es va lluir per evitar el segon gol lionès (minut 8), però no va poder fer res quan Ada Hegerberg va rematar a gol, a boca de canó, una altra precisa centrada de Van de Sanden (minut 14). Va ser l'inici de l'exhibició golejadora de la davantera noruega, que, cinc minuts després, va transformar en gol una altra centrada, ara des de l'esquerra, d'Amel Majri. Quan Hegerberg va completar el seu hat-trick, a centrada de Lucy Bronze, l'Olympique havia transformat en gol quatre de les seves cinc ocasions.

A la represa, les lioneses van rebaixar el seu nivell d'intensitat i Lieke Mertens (minut 68) i Vicky Losada (minut 74) van poder anotar el gol de l'honor blaugrana abans que ho fes Asisat Oshoala.

Prem per veure més contingut per a tu