Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid guanya a Balaídos afavorit pel VAR i va davant del Barça 27 mesos després

L'àrbitre anul·la per fora de joc el que hauria estat l'empat a un del Celta

El Madrid guanya a Balaídos afavorit pel VAR i va davant del Barça 27 mesos desprésMIGUEL VIDAL/reuters

El Reial Madrid va començar la Lliga Santander amb un treballat triomf a Balaídos davant del Celta (1-3). Amb aquest resultat, l'equip de Zidane aconsegueix situar-se davant del Barça a la lliga, gairebé 27 mesos després. L'última vegada que els blancs van quedar davant dels blaugrana va ser el 21 de maig del 2017 amb la victòria per 0-2 a la Rosaleda que els fer els campions de lliga.

El tècnic blanc va apostar, després d'un estiu mogut, pel gal·lès Gareth Bale en l'onze inicial. L'estratègia li va sortir bé al francès, ja que en el minut 12, Benzema va aprofitar una gran jugada de Bale per marcar el 0-1. El gol va ser protestat pels gallecs per una possible falta de Casemiro a Fernández en l'inici de la jugada. En l'últim minut de la primera meitat, el VAR va anul·lar l'empat a un del Celta per fora de joc previ d'Aspas, en el gol marcat per Brais. A la represa, el madrileny Luka Modric va ser expulsat per vermella directa, després de la revisió del VAR, per una trepitjada sense intenció al tendó d'Aquil·les de Denis Suárez. Els blancs, tot i jugar amb un jugador menys, van gaudir dels millors minuts i Kroos amb un golàs des de fora l'àrea i Lucas Vázquez va sentenciar. En el temps afegit, Losada va maquillar el resultat en anotar el definitiu 1-3.

Pluja de gols a Vila-real

El Vila-real va empatar 4-4 davant del Granada després d'un 4-2.

El València va igualar també amb la Reial. Gameiro va fer l'1-0 però als 95' va espifiar un penal. Oyarzábal, des dels onze metres, va fer l'1-1 als 101'. El Mallorca va vèncer l'Eibar per 2-1 i el Leganés va cedir per 0-1 amb l'Osasuna.

Prem per veure més contingut per a tu