Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | SEGONA CATALANA

El Solsona i el Torrefarrera empaten en un partit travat i sense ocasions de gol (0-0)

El Solsona i el Torrefrarrera van empatar a zero gols en un partit amb un ritme molt lent i en què cap dels dos equips va estar fi en la creació de jugades i la elaboració d'oportunitats de gol. Els locals van començar el partit tenint la possessió de la pilota però no van acabar de sentir-se del tot còmodes quan s'apropaven a la porteria rival. El temps transcorria i es mostrava un partit sense gaire acció, sense un dominador clar que tingués la iniciativa. Els blaus van intentar connectar un parell de passades que els permetés apropar-se amb perill a l'àrea rival, però les defenses es van imposar en tot moment als atacs. El partit va arribar al descans sense cap ocasió clara per part dels dos equips, excepte alguna jugada que venia procedida d'un córner o alguna falta que acabava amb una centrada a l'àrea. El joc transcorria al centre del camp, molt lluny de les porteries, així que va ser un enfrontament poc atractiu per als aficionats que van presenciar-lo.

A la segona meitat, el Solsona va decidir prendre menys riscos i, com que no trobava cap passada entre línies cap als atacants, va optar per fer un joc més directe per tal de buscar la velocitat dels davanters a l'esquena de la defensa visitant. Els dos conjunts es van sentir molt còmodes defensant i rebutjant qualsevol aproximació a la seva porteria.

La segona part va concloure com la primera, sense cap ocasió clara suficientment perillosa per haver trencat l'empat que reflectia el marcador.

Tot i no haver sigut el millor partit del Solsona, els locals sumen un nou punt, que els consolida a la tercera posició de la classificació, empatats a 14 punts amb el Juneda, que ocupa el segon lloc. En la pròxima jornada, l'equip de Sergi Ballesteros viatjarà a Lleida per enfrontar-se al Lleida Esportiu. Els solsonins intentaran aconseguir una nova victòria per seguir amb la bona dinàmica.