Segueix-nos a les xarxes socials:

Un Manresa FS en ratxa obre la segona volta amb La Unión

El Sala 5 Martorell rebrà l'altre equip de Santa Coloma, el cuer Indústries B

Un Manresa FS en ratxa obre la segona volta amb La Uniónarxiu/jordi biel

Segona visita consecutiva del Manresa FS al pavelló la Codina de Badalona. Els manresans repetiran aquest dissabte (20 h) el dar-rer desplaçament que va fer al pavelló badaloní. Si en el darrer partit de l'any van arrabassar els tres punts al filial de l'Industrias Santa Coloma, avui provarà de repetir l'experiència davant La Unión. I és que tots dos equips santcolomencs es troben en la mateixa situació, obligats a competir lluny de l'habitual pavelló Nou de Santa Coloma per les obres i reformes que s'hi estan fent. S'ha donat la circumstància casual al calendari que els manresans visiten el mateix pavelló dues vegades consecutives.

Amb aquest partit, els de Sito Rivera inauguren la segona volta del campionat, amb l'equip cinquè amb 25 punts, a un sol punt de la Barceloneta (quart) i a quatre del Lleida (tercer), dos equips que tenen una visita pendent al Pujolet. Com ja és sabut, les cinc primeres places donen accés a disputar la Copa del Rei, mentre que les quatre primeres de cada grup de la Segona Divisió B jugaran el play-off d'ascens a Segona. El conjunt de Rivera, amb una bona dinàmica, fa cinc partits que no perd i anirà a Badalona disposat a recuperar els tres punts que va deixar escapar al primer partit de lliga davant el mateix conjunt de La Unión, i que va acabar amb un resultat 7 a 8.

La Unión ocupa llocs de descens amb 17 punts i un bagatge de 5 triomfs, 2 empats i 8 derrotes, quart per la cua i amb un balanç negatiu de 47-67 pel que fa a gols anotats i concedits, davant del 72-49 favorable al Manresa FS. Cal destacar que el rival manresà d'avui fa set partits consecutius que no guanya.

El cuer a Martorell

El Sala 5 Martorell, que, com el Manresa FS, lluita per una de les places capdavanteres després d'una destacada primera volta, té avui (20.15 h) la visita del cuer Indústries Santa Coloma B, un equip que, malgrat fer resultats igualats, només ha estat capaç de sumar 7 punts en quinze jornades (dos triomfs i un empat).

El Pujolet viurà dissabte que ve el derbi entre el Manresa FS i el Sala 5 Martorell.