Segueix-nos a les xarxes socials:

ENDURO

El surienc Josep Garcia obre l'any amb triomf a Bassella

El pilot de KTM Red Bull s'anota per segon cop aquesta clàssica hivernal

El surienc Josep Garcia obre l'any amb triomf a Bassellaarxiu particular

Després d'haver-ho aconseguit per primer cop el 2017, el pilot surienc Josep Garcia ha tornat a inscriure el seu nom com a vencedor de la Bassella Race 1 2020, la gran festa de l'enduro que ha obert la temporada amb més de mil participants en les diferents modalitats i categories.

Garcia, corredor de KTM Red Bull va iniciar el cap de setmana amb un quart lloc a la Xtreme Race amb la KTM 300 2 temps. L'endemà, pilotant la KTM 350 4 temps, amb la que disputarà el Campionat d'Espanya d'enduro en la categoria E2, una bona sortida va permetre al surienc escalar posicions ràpidament fins situar-se líder. Una posició privilegiada que, malgrat els problemes de combustible que va tenir a la segona volta, ja no va abandonar, tot i que després d'una interessant lluita amb el seu company de KTM, l'urgellenc Jaume Betriu. D'aquesta manera, Josep Garcia aconsegueix un triomf alentador just un mes abans de l'inici de l'estatal 2020, que començarà els dies 7 i 8 de març a Antas (Almeria); el de Súria, que també prendrà part en el WESS (Enduro World Championship), voldrà revalidar els títols de campió estatal (escratx i categoria) aconseguits els anys 2018 i 2019.

La valoració de la victòria per part de Josep Garcia era bona malgrat la incidència de la gasolina: «a partir del km 30 vaig veure que em quedava sense gasolina; per això vaig rodar amb marxes llargues i un ritme que em permetés estalviar combustible. Va ser molt difícil gestionar la poca diferència amb Jaume Betriu».

Prem per veure més contingut per a tu