Futbol | Lliga Nacional juvenil

El Nàstic presenta les seves credencials amb un meritori triomf davant el Prat

L'equip d'Adrià Talavera va fer un plantejament molt seriós

El Nàstic presenta les seves credencials amb un meritori triomf davant el PratLUIS MORENO 'LUISETTE'

El Gimnàstic de Manresa va tornar a sumar una victòria després d'imposar-se per un còmode 0-2 al camp del Prat. El conjunt manresà, dirigit per Adrià Talavera, va plantejar un partit molt seriós i gràcies a una efectiva primera meitat va poder encarrilar els tres punts al descans. Els jugadors bagencs van dominar de principi a fi davant del Prat. El jugador visitant Xavi Pérez va avançar l'equip escapolat a mitjan primera meitat. L'equip de casa no va saber reaccionar al gol i es va veure superat en tot moment.

Els manresans van ampliar les distàncies amb un gol just abans d'arribar al descans. L'autor del gol va ser Castillo. Amb aquest 0-2 es va arribar a la mitja part. A la represa,l'equip local va intentar pressionar per reduir distàncies i lluitar per endur-se algun punt, però es va topar amb una sòlida i contundent defensa bagenca. Els bagencs van mantenir l'avantatge fins al final per sumar tres punts que el deixen a la part alta de la classificació. La setmana vinent el Nàstic rebrà el Cornellà B.