Segueix-nos a les xarxes socials:

Dues exjugadores del Cadí lideren el cuer en el seu triomf a la Seu

La base Marina Lizarazu i, sobretot, l'escorta Marta Montoliu van exercir ahir d'executores en la derrota del seu exequip, el Cadí la Seu, que va ser clarament vençut per un Quesos El Pastor de Zamora que només havia guanyat dos partits en tota la temporada. L'equip de la Seu, que venia d'una gran victòria a La Laguna, va ser víctima dels seus errors, que es van anar alimentant durant tot l'enfrontament, i va cedir en un partit que va semblar que s'equilibrava al descans, però en el qual les visitants van adquirir una diferència en el tercer període que ja va ser determinant.

Lizarazu, jugadora descartada per les urgellenques la temporada passada, va dirigir amb encert el seu equip i Montoliu, autora de 19 punts amb un gran percentatge de 8 d'11 en tirs de camp, va acabar de rematar. Per la banda local, la capitana, Georgina Bahí, va ser l'única que va aportar més de dos dígits en puntuació.

Després del partit, el tècnic, Bernat Canut, es mostrava dolgut per una derrota que ha arribat «en un partit dolent, en què hem estat poc intenses a darrere i sense fluïdesa en atac. Hem estat malament en el rebot i els mals percentatges han vingut fruit de la frustració d'anar veient que les coses no sortien bé».

Prem per veure més contingut per a tu